×

Condicions generals del lloc web

L’accés al lloc web www.calrefelo.info atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació íntegra de les condicions generals que en regulen l’accés i utilització i que s’exposen a continuació. L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web indicat, de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic i el present avís legal.

El lloc web www.calrefelo.info és propietat de TRULL MARÍ, SL., amb CIF B43643816 i domicili a c/Camí dels Perers nº1, CP 17538 de Das, Girona. La propietat intelectual de tots els elements que formen el lloc web correspon a TRULL MARÍ, SL., que gaudeix de la titularitat dels drets exclusius d’explotació. L’accés al lloc web és lliure i gratuit, autoritzant-se la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut del lloc web per l’usuari, sempre que els elements reproduïts no siguin cedits a tercers, ni objecte de cap tipus d’explotació. 

Per comunicar amb la propietària del lloc web, poden utilitzar qualsevol dels següents mitjans, telf.: +34 972 890 516, email: pau@calrafelo.info

Exclusió de garanties i de responsabilitat

El contingut del lloc web www.calrefelo.info és de caràcter general i té una finalitat merament informativa. No se’n garanteix l’accés, ni l’exhaustivitat, correcció, o vigència dels continguts. Cap informació i/o continguts inclosos en aquesta web condicionarà la futura promoció de les cases, que durà a terme TRULL MARÍ, SL. de manera completament independent respecte del contingut de la web. En particular, s’adverteix que totes les imatges, plànols i la resta de detalls i informacions sobre les característiques de les cases en venda reproduïts en aquest lloc web podran no coincidir amb la realitat de les cases a construir per la seva promotora; i que, en cap cas, la informació relativa a aquests extrems que es mostra en el lloc web indicat compromet ni obliga a la propietària de la web o a la promotora de les cases, que podrà no portar a terme la construcció o promoció de les cases, o portar-la a terme de manera diferent o segons unes especificacions diferents a les indicades a la web. La propietària de www.calrefelo.info es reserva el dret a modificar o eliminar al seu criteri qualsevol dels elements i continguts del lloc web, incloent específicament els plànols i el preu de les cases en venda.

Política de privacitat

Les dades de caràcter personal dels usuaris del lloc web www.calrefelo.info, se sol·licitaran sempre de manera voluntària. L’entitat propietària del lloc web i responsable de les dades és TRULL MARÍ, SL. Aquesta entitat tractarà les dades personals de manera confidencial i amb totes les garanties legals i de seguretat que imposen la Llei Orgànica 15/1999 de 13-12, de Protecció de dades de caràcter personal i el Reial decret 1720/2001 de 21-12 i la Llei 34/2002 de 11-07, de Serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic. La finalitat de la captació de dades personals per l’entitat responsable és exclusivament l’enviament de  publicitat relacionada amb els productes de TRULL MARÍ, SL. Les dades no es cediran a tercers i es conservaran un termini màxim d’un any des de la seva cessió i mentre no se sol·liciti la seva extinció, excepte que existeixi una obligació legal. Qualsevol usuari del lloc web esmentat té dret a accedir a les seves dades personals, a rectificar-les o a sol·licitar la seva supressió, mitjançant la corresponent comunicació dirigida a TRULL MARÍ, SL.

Cookies

El lloc web www.calrefelo.info pot utilitzar cookies amb l’únic propòsit de facilitar la transmissió de les comunicacions, proporcionant a l’usuari una navegació sense interrupcions amb el nostre servidor. La captura de la seva direcció IP i altres dades del tràfic es realitzarà només per a poder gestionar correctament la seva connexió, excloent qualsevol altre tractament il·legítim. L’activitat de l’usuari a la web podrà ser recollida als efectes purament estadístics, amb la finalitat d’oferir un millor servei.

Masia Cal Rafelo

Ubicació

Situació estratègica. A 5 minuts de la sortida nord del Túnel del Cadí, 15 km de la Molina i 10 km de l'estació d'esquí de Masella.

Proximitat a tots els serveis: Alp a menys de 5 km (forn, supermercat, quiosc, farmàcia, carnisseria), Puigcerdà a 13 km (hospital, autobusos, tren...), Bellver a 6 km (botigues, hostal, ambulatori, etc.)

160 Km
Barcelona
13 Km
Puigcerdà

Programar una visita

Indica'ns la data i la hora preferides per fer la visita i nosaltres et trucarem per confirmar tant aviat com ens sigui possible.

Visites al Carrer Barri Capdevila nº12, Prats i Sansor. 25721, Lleida.

Masia Cal Rafelo